0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
2020. je predodređeno da bude izvanredno nogometno razdoblje
24 Dec

2020. je predodređeno da bude izvanredno nogometno razdoblje

Završeno je posljednje kolo Serie A 2020. godine, ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN je i dalje bio na prvom mjestu, Juventus je još jednom izgubio i nije se plasirao u najbolju četvorku. Ovo je prvi put da je CRISTIANO RONALDO u tri godine na nuli na kraju godine. Osjeća se jako tužno. Gubitak ove igre također je natjerao CRISTIANO RONALDO da se oprosti od mnogih zapisa. Doista se nada pobjedi u ovoj utakmici.

U ovoj igri publika je vidjela poznatog igrača Francka Ribéryja. Franck Ribéry sada nosi ACF Fiorentina dres, njegov je broj 7. Obje momčadi u ovoj utakmici formirale su formaciju 3-5-2, Franck Ribéry je vrlo sretan što može ponovno igrati protiv CRISTIANO RONALDO-a. Ista dva igrača koja su nosila dresovi za nogomet broj 7 pokazala su različite nogometne vještine. Na kraju je ACF Fiorentina svladala Juventus s 3: 0, a novu godinu dočekali su s radošću pobjede.

Do velikih promjena došlo je u Serie A 2020. godine, a snaga svake momčadi je poboljšana. ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN postao je jedina neporažena momčad u Serie A i jedina neporažena momčad u pet glavnih nogometnih liga. Može li ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN napokon svladati Juventusov rekord i postati novi prvak Serie A? Publika se raduje novom početku svake momčadi 2021. godine.

Najgledaniji proizvodi