0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
2023. će Antoineu Griezmannu donijeti previše iskustva u razvoju
22 Jan

2023. će Antoineu Griezmannu donijeti previše iskustva u razvoju

Svatko će doživjeti uspone i padove u svojoj karijeri, a tako je rijetko iskustvo uspjeti postići nogometni duh Antoinea Griezmanna. Mnogi igrači iste generacije kao što je Antoine Griezmann imaju poteškoća s dobrim igrama čak i ako se vrate u svoje izvorne momčadi nakon što su napustili svoje prethodne momčadi. Najbolji primjer za to je Paul Pogba koji je ponovno obukao Juventus dres i odigrao loše.

Godine 2024. Antoine Griezmann bit će ispunjen zahvalnošću svaki put kada obuče Atlético Madrid dres. Da Diego Simeone nije ponovno primljen, Antoine Griezmann bi možda izgubio put u Barceloni. Antoine Griezmann je poput klinca koji je pobjegao da ostvari svoj san iz djetinjstva. Sretan je što ima priliku vratiti se u Atlético de Madrid. 2023. donijela je Antoineu Griezmannu previše iskustava rasta, a sada bolje razumije koja je misija nogometa.

Vrijeme u životu nikad nije uzaludno, a Barcelona je Antoineu Griezmannu dala zreliji mentalitet. Snovi uvijek zahtijevaju vrijeme i trud. Antoine Griezmann ne žali zbog dolaska u Barcelonu. Jako je sretan što je upoznao Messija. Ako Antoine Griezmann ne uspije u Barcelonu, njegov mentalitet nikada neće ostati stabilan i uvijek će maštati o raznim scenama. Tek kada Antoine Griezmann dođe u Barcelonu, shvatit će gdje mu je mjesto u karijeri.

Najgledaniji proizvodi