0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
AC Milan je nastavak koji najbolje predstavlja bit povijesti i kulture Serie A
10 May

AC Milan je nastavak koji najbolje predstavlja bit povijesti i kulture Serie A

AC Milan je čvrsto zauzeo prvo mjesto u Serie A s dva boda prednosti. Budući da su ostala dva posljednja kola, navijači se nadaju da će momčad hrabro izdržati. Protivnici AC Milana u posljednja dva kola su Atalanta i Sassuolo, obojica nesagledive snage. Posebno istinska snaga Sassuola, koji je AC Milan izgubio 3-1 nakon što se borio s njima u 15. kolu.

Prednost momčadi je prepolovljena nakon što je Internazionale izgubio u odgođenoj utakmici. Sada Internazionale želi osvojiti naslov u Serie A ovisi o sreći AC Milana. Ako AC Milan pobijedi u posljednja dva kola, onda Internazionale nema šanse za preokret. Često postoji samo jedna šansa za uspjeh, a Internazionale je nehotice izgubio ključni trenutak. Trenutno su brojni navijači obukli AC Milan dres i došli na scenu navijati i bodriti, a posebno se nadaju da će ova momčad ponovno uspjeti ostvariti vrhunac.

Prošlo je 10 godina otkako je momčad iz Serie A ponovno stigla do finala Lige prvaka, pa se svi nadaju da će najjača momčad proteklog AC Milana uspjeti ponoviti slavu. Iako ovaj Inter Milan dres također predstavlja napredak nogometne povijesti i kulture Serie A, dresovi za nogomet Rossonera uvijek će biti najsmislenije postojanje u srcima navijača Serie A. AC Milan je nastavak povijesne i kulturne biti Serie A, a predstavlja i snagu talijanske reprezentacije.

Najgledaniji proizvodi