0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Ajax iz Amsterdama, koji je kontinuirano gajio mnoge izvanredne igrače kroz igru
07 Sep

Ajax iz Amsterdama, koji je kontinuirano gajio mnoge izvanredne igrače kroz igru

Ajax Amsterdam je dobro poznata momčad u Eredivisie, koja svake godine može trenirati mnoge izvrsne omladinske igrače. Ove je godine Ajax Amsterdam poslao dvojicu izvanrednih igrača u momčad Premier lige. Hakim Ziyech igrao je za Chelsea dres, a Donny van de Beek za Manchester United dres. Ajax Amsterdam izvorno je bio tim koji je organizirala skupina mladih igrača koji vole nogomet, pa znaju kako trenirati i trenirati izvanredne nogometaše.

U Nizozemskoj su AFC Ajax dres najpopularniji djeci, jer im je san pridružiti se ovom timu. Nakon više od jednog stoljeća, Ajax Amsterdam odavno je prešao iz obične nogometne momčadi u najbolju momčad Eredivisie. Iako Ajax Amsterdam svake godine prodaje izvanredne igrače, momčad će uskoro moći ponovo prilagoditi igrače i početi iznova.

Nova sezona započela je ponovno, Ajax iz Amsterdama pobijedio je sc Heerenveen 3-1. Kapetan momčadi Dušan Tadić savršeno je pomogao suigračima da postignu golove, a prvi igrač Jurriën Timber također je osvojio gol za momčad. Ajax Amsterdam gaji seriju po seriju vrlo izvanrednih igrača u takvoj kontinuiranoj natjecateljskoj praksi.

Najgledaniji proizvodi