0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Ajax pobjeđuje u drugoj utakmici u Ligi prvaka
29 Sep

Ajax pobjeđuje u drugoj utakmici u Ligi prvaka

U drugom kolu UEFA-ine Lige prvaka 2021.-2022., Ajax je pobijedio Beşiktaş 2-0. Ajax trenutno zauzima prvo mjesto u skupini sa 6 bodova, a ove su sezone ponovno postavili dobar rezultat. U obje utakmice Sébastien Haller postigao je golove i postao je najbolji strijelac Lige prvaka. Svake godine u Ligi prvaka Ajax će uvijek imati posebno dobre igrače. Ove je sezone Sébastien Haller, koji nosi dresovi za nogomet s brojem 22, ušao u vidno polje publike, a njegov nadolazeći nastup dobit će veću pozornost publike.

Sébastien Haller nije iz Ajaxovog trenera za mlade, pa nije tako mlad kao prije odlični igrači. Ajax je prije prodavao igrače koji su dobro nastupili u Ligi prvaka, ali Sébastien Haller ne želi da se s njim ponovno trguje. Sébastien Haller, koji je u nogometnom svijetu već 9 godina, sada samo želi obući svoj AFC Ajax dres kako bi svojim sposobnostima dao punu igru.

U siječnju ove godine Ajax i Sébastien Haller potpisali su ugovor na četiri i pol godine. Hoće li ga tim odlučiti ponovno prodati za novac? Budućnost Sébastiena Hallera ovisit će o njegovoj izvedbi u sljedećim utakmicama, samo dvije utakmice. Igra ne dopušta drugim klubovima da promijene svoj pogled na njega. Uostalom, Sébastien Haller ima 27 godina. On nije poput mladih igrača Ajaxa koji imaju samo 20 -ak godina.

Najgledaniji proizvodi