0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Antoine Griezmann postaje najbolji strijelac Atlético de Madrida svih vremena
12 Jan

Antoine Griezmann postaje najbolji strijelac Atlético de Madrida svih vremena

Godine 2023. Antoine Griezmann vratio je svoju najbolju formu u momčadi nakon što je ponovno obukao Atlético Madrid dres. Nakon što je Antoine Griezmann postigao pogodak u polufinalu španjolskog Superkupa, postao je najbolji strijelac u povijesti Atlético de Madrida. Antoine Griezmann žali što ovo nije utakmica koja završava pobjedom. Moraju pojačati zajednički obrambeni rad kako bi osigurali pobjedu u sljedećoj utakmici.

Bila je to nezaboravna utakmica, a Antoine Griezmann ostao je šokiran kada je vidio vratara Jana Oblaka uključenog u obranu. Ako Atlético de Madrid želi probiti razdoblje uskog grla, mora se osloniti na zajedničke napore svih igrača kako bi pobijedio te moćne protivnike. Atlético de Madrid još uvijek nema povoljnih igrača na poziciji napadača, pa se mora osloniti na snagu svih igrača što se tiče golova.

Antoine Griezmann vraća se u Atlético de Madrid za još jedan veličanstveni trenutak, pa kako će Jadonu Sanchu biti ponovno obući Borussia Dortmund dres? Danas je Borussia Dortmund službeno najavila povratak Jadona Sancha, a momčad mu je čak poklonila i dres s brojem 10. 23-godišnji Jadon Sancho još je uvijek vrlo mlad, no njegova je karijera doživjela mnoge uspone i padove. Manchester United nije voljan opravdati snagu mladih igrača. Jadon Sancho nema namjeru ostati u momčadi, pa je najbolje rješenje pustiti ga da ode. Najbolji ishod za Jadona Sancha je da bude u mogućnosti u potpunosti iskoristiti svoju snagu poput Antoinea Griezmanna, inače možda više neće biti favoriziran od strane drugih momčadi.

Najgledaniji proizvodi