0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Antoine Griezmann zahvalio je Lionelu Messiju na ukazanom povjerenju
06 Jul

Antoine Griezmann zahvalio je Lionelu Messiju na ukazanom povjerenju

Nakon posljednje utakmice između Barcelone i Atletico Madrida, trener Enrique Setién Solar pretrpio je mnoge verbalne napade navijača. U 34. kolu La Lige Antoine Griezmann dobio je priliku za start, a Barcelona je pobijedila Villarreal Club de Futbol sa 4-1. Ovom pobjedničkom igrom navijači Barcelone ponovo su osjećali prijateljstvo između igrača, a ne grupu punu nepovjerenja.

Antoine Griezmann pridružio se Barceloni zbog idola Lionela Messija. Otkako je obukao Barcelona dres, očito nije igrao dobro. Zbog lošeg učinka Antoinea Griezmanna kritizirali su ga mnogi obožavatelji publike. Možda je Antoine Griezmann bio pod prevelikim teretom u svom srcu, pa je izgubio samouvjereni osmijeh na licu. Nakon što Antoine Griezmann postigne svaki gol, on će odlučiti zagrliti Lionela Messija. Stvarno cijeni Lionela Messija zbog njegovog povjerenja i prepoznavanja.

Antoine Griezmann nije dugo zabijao, a on postupno sumnja da se njegova sposobnost ne podudara s dresovi za nogomet. Lionel Messi spreman je dati suigračima bilo koju priliku da postigne gol kako bi obnovio borbeni duh i strast svojih suigrača. Tako se u ovoj igri Lionel Messi fokusirao na privlačenje protivničke obrambene snage, omogućujući Antoineu Griezmannu i Luisu Suárezu da odaberu golove. Kako bi Barcelona osvojila titulu u La Ligi, Lionel Messi napravio je veliku samopožrtvu.

Najgledaniji proizvodi