0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Arjen Robben odlučuje se vratiti radi razvoja nizozemskog nogometa
01 Sep

Arjen Robben odlučuje se vratiti radi razvoja nizozemskog nogometa

36-godišnja nizozemska zvijezda Arjen Robben najavio je povratak u nogometni klub Groningen. Za budući razvoj nizozemskog nogometa spreman je ponovno zapaliti svoj nogometni san. 2019. Arjen Robben odlučio je skinuti svoj voljeni FC Bayern München dres i najavio odlazak u mirovinu zbog zdravlja. U to je vrijeme Nogometni klub Groningen odlučio zamoliti Arjena Robbena da se pridruži, ali osjećao se iscrpljeno i želio je provesti više vremena sa svojom obitelji i odmarati se.

U 2020. godini mnogi su timovi u problemima zbog epidemije. U zamjenu za kontinuirani razvoj tima koji je njegovao izvorni san Arjena Robbena, spreman je dati primjer i ponovno se pridružiti timu. Zbog pridruživanja Arjena Robbena, prodaja sezonskih ulaznica za novu sezonu nogometnog kluba Groningen porasla je, a njihovi dresovi za nogomet također su pokrenuli bum kupovine. Arjen Robben uvijek će biti nogometni heroj nizozemskog naroda. Izvrsna je odluka da može voditi razvoj lokalnog nogometa.

Prva utakmica povratka Arjena Robbena bila je protiv Philips Sport Vereniging NV. Sjećate li se još uvijek slike 18-godišnjeg Arjena Robbena kako nosi PSV Eindhoven dres i osvaja prvenstvo nizozemske lige? U to je vrijeme Arjen Robben imao vrlo težak prijelazni rok i rodio mu se nadimak "Stakleno stopalo". Kakav će rezultat Arjen Robben suočiti s Philips Sport Vereniging NV-om?

Najgledaniji proizvodi