0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Arsenal je u najgoroj situaciji ikad
15 Dec

Arsenal je u najgoroj situaciji ikad

U novoj sezoni snaga Arsenala nije poboljšana, a rekord momčadi je sve gori. U 12. kolu Premier lige Arsenal je izgubio od Burnleyja s 0-1. Nakon 12. kola Premier lige, Arsenal je zauzeo 15., a Burnley 17. mjesto. Ovo je najgori rezultat koji je Arsenal ikad stvorio. Kako će se dizati na sljedećim natjecanjima?

Otkako je Arsène Wenger napustio Arsenal 2018. godine, momčad je promijenila dva trenera i nije uspjela prilagoditi momčad. Nedostatak sredstava u Arsenalu također čini mnoge trenere neugodnima, moraju se osloniti na ograničene igrače kako bi povećali snagu momčadi. Najpovoljniji igrač Arsenala u posljednje dvije godine je Pierre-Emerick Aubameyang. Njegova izvanredna izvedba omogućuje timu da zadrži i posljednju nadu. Pierre-Emerick Aubameyang ima poseban osjećaj za Arsenal dres. Spreman je preživjeti ovo najteže razdoblje s ekipom.

U ovoj je igri Pierre-Emerick Aubameyang glavom bio ubačen u svoj gol, zbog čega je momčad izgubila od protivnika. Glavni igrači Arsenala napravili su tako pogrešku na niskoj razini, a navijači nisu sigurni hoće li se ovaj dresovi za nogomet pojaviti u igri sljedeće sezone. Nekada jedna od najjačih momčadi u Premier ligi, zašto se Arsenal sada pretvorio u tako lošu situaciju?

Najgledaniji proizvodi