0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Atlético de Madrid ove sezone nije tako jak kao prije
12 Nov

Atlético de Madrid ove sezone nije tako jak kao prije

Atlético de Madrid je pet uzastopnih utakmica bez pobjede u svim natjecanjima i momčad je pala na peto mjesto La Lige. Atlético de Madrid nije potpisao nijedan igrač već dvije godine, a momčad se oslanja samo na svoje igrače kako bi održala svoj razvoj. Atlético de Madrid bio je prisiljen potpisati Antoinea Griezmanna natrag po niskoj cijeni mjesec dana ranije, a činilo se da se momčad vratila u sastav za 2019. Kako se svaka momčad neprestano jačala, Atlético de Madrid je bio osuđen da ne ide dobro bez mogućnosti potpisivanja ugovora s igračima.

Atlético de Madrid je nekada bio najjači protivnik Real Madrida i FC Barcelone, ali sada je njihova snaga znatno opala. Atlético de Madrid je ove sezone ispao iz Lige prvaka, a obrambena taktika momčadi izgubila je na učinkovitosti. S obzirom na lošu formu Atlético de Madrida, hoće li momčad odlučiti promijeniti trenera ili će imati druge planove. Ako Diego Simeone ne promijeni stil igre, mogao bi izgubiti povjerenje navijača Atlético de Madrida.

Što je trenutno najveći problem Atlético de Madrida? Hoće li i dalje biti izvanrednih igrača voljnih nositi ovaj dresovi za nogomet i pridružiti se? João Félix bi mogao skinuti Atlético Madrid dres kako bi se oprostio na ovom zimskom poslovnom događaju i ne želi i dalje tratiti svoju mladost s timom. Trenutačno niti jedna momčad nije voljna potpisati Joãoa Félixa da se pridruži, nakon svega, igračeva vrijednost i naknada za transfer su visoki i ogromni. Hoće li João Félix biti favoriziran za druge momčadi ovisi o njegovoj izvedbi na Svjetskom prvenstvu.

Najgledaniji proizvodi