0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Barcelona i Lionel Messi ne mogu zadržati izvorni prekrasan susret
28 Aug

Barcelona i Lionel Messi ne mogu zadržati izvorni prekrasan susret

Chelsea je brzo potpisao trojicu igrača, ali nažalost je ustanovio da su četiri igrača u timu zaražena virusom. Uskoro počinje nova sezona Premier lige. Chelsea je ekipa koja je ove sezone potpisala najviše igrača. Kako će nastupiti? Ostali timovi Premier lige nisu se prijavili previše novih igrača zbog virusa.

Odlazak Lionela Messija iz La lige postao je najtoplija tema u posljednje vrijeme. Može li se stvarno pridružiti klubu Premier lige? Navijači Premier lige pozdravljaju Lionela Messija da se pridruži, jer je on idol ljubitelja nogometa širom svijeta. nogometni dres Messi ne samo da predstavlja duh Barcelone, već predstavlja i njegovu strast prema nogometu.

Kada bi prije govorili o Barceloni, svi bi pomislili na Lionela Messija. No, sada su dvije strane evoluirale u sliku neprijatelja, a Barcelona je konačno opravdala očekivanja Lionela Messija. 13-godišnji Lionel Messi prvi je put vidio Barcelona dres, a za ovaj je tim želio igrati do kraja života. Nažalost, kako se vrijeme promijenilo, Lionel Messi otkrio je kako nije lako zadržati prvotnu namjeru, jer su mnoge stvari kombinacija blagodati.

Najgledaniji proizvodi