0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Barcelona se susreće sa Sevillom s 10 igrača, ali teško je pobijediti
22 Dec

Barcelona se susreće sa Sevillom s 10 igrača, ali teško je pobijediti

Budući da su Barcelona i Atletico Madrid zaostajali, Sevilla je postala najjači protivnik Real Madrida. Sevilla FC je u posljednjoj utakmici svladala Atletico Madrid, a još jednom su remizirali s 10 igrača i remizirali Barcelonu u ovom kolu. Nogometaši Barcelone su u ovoj utakmici puno puta uvrijedili svoje protivnike zbog čega je igrač Seville FC konačno loptom pogodio protivnika i bio isključen crvenim kartonom.

Barcelonin igrački stil postao je pomalo nepromišljen pod vodstvom Xavija i slučajno ozlijedio protivnike u mnogim utakmicama. Kapetan FC Seville je Ivan Rakitić, koji je izvorno bio igrač koji je nosio Barcelona dres. Šteta što ga je momčad trejdovala u Barceloninom planu da očisti igrače 2020. Sada se Ivanu Rakitiću jako sviđa ovaj Sevilla FC dres, a ovdje je cijenjen od strane momčadi.

Ivan Rakitić vrlo je ozbiljan u igri Barcelone, a više puta je riješio krizu momčadi. Posljednjih godina, Barcelonin doprinos u smislu igrača također je jako propao. Igrači će biti degradirani kada se pridruže timu, a kada se odluče pridružiti drugim timovima, njihova će snaga biti učinkovito iskorištena. Sve vrste nepravilnih izbora i odluka dovele su do trenutne krizne situacije u Barceloni.

Najgledaniji proizvodi