0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Barcelona treba kompetentnog trenera da izađe iz teške situacije
07 Feb

Barcelona treba kompetentnog trenera da izađe iz teške situacije

U kraljevu kupu Lionel Messi nokautiran je pred licem Barcelone. Navukao je dresovi za nogomet i izašao iz dvora. Nitko od najbolje četvorke na Copa del Reyu neće stići u Barcelonu, što je još teže u Ligi prvaka. Barcelona je na ovoj utakmici postigla više puta, ali svi su je propustili. Lionel Messi vidio je nastup svojih suigrača. Bio je toliko bijesan da nije mogao promijeniti situaciju samo sam.

To je vjerojatno prvi put da se Barcelona nije plasirala na posljednju četvorku u više od desetljeća. Zaista su iza ove sezone. Na kraju utakmice gledajući navijače Bilbaa kako glasno navijaju za pobjedu, dok su igrači koji su na teren nosili Barcelona dres pokazali iscrpljeno stanje jedan na jedan. Stajali su s rukama na bokovima, a Frankie de Jong je podizao hlače i osjećao se spreman za pad. Zašto je Barcelona postala ono što jest i što su igrači prošli?

Gledajući Lionela Messija kako odlazi do svlačionice bez ijedne riječi, navijači znaju da je naporno radio kako bi osvojio čast za Barcelonu. Situacija Lionela Messija slična je situaciji Kobea Bryanta u najtežim vremenima. Bez ispravnog vodstva trenera i suradnje suigrača, teško je pobijediti u igri. Na početku je Kobe Bryant spustio lice i zagrlio svog bivšeg mentora za tim, moleći ga da opet trenira ekipu, a zatim je ponovno osvojio naslov uzastopnih titula. Može li Lionel Messi sada angažirati Pepa Guardiolu za trenera Barcelone?

Najgledaniji proizvodi