0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Borussia Dortmund vidi igrače kao i uvijek samo pitanje stakova
11 Jan

Borussia Dortmund vidi igrače kao i uvijek samo pitanje stakova

Rijetko se događa da dobar igrač dugo ostane u Borussiji Dortmund, uostalom, veća je vjerojatnost da će momčad mijenjati igrače za novčanu korist. Borussia Dortmund danas je potpisala mladog braniča, Filippa Calixtea Manea, koji će nositi 26. dresovi za nogomet. Svi znaju da 26. Borussia Dortmund dres predstavlja 11 godina mladosti Łukasza Piszczeka, koji je upravo napustio momčad 2021. godine.

Łukasz Piszczek je rijedak igrač koji je proveo 10 godina u Borussiji Dortmund i momčad cijeni kvalitetu ovog igrača. Sposobnost Borussije Dortmund da preda nogometni dresovi komplet s brojem 26 Filippu Calixteu Maneu pokazuje da momčad ima velika očekivanja od ovog mladog igrača. Filippo Calixte Mane je počašćen što ima ovaj dres i naučit će dobar karakter od svojih prethodnika.

Borussia Dortmund teško je zadržala Erlinga Hålanda, a oni su još uvijek prijelazno mjesto za druge momčadi. Iako je dresovi za Dječji nogomet Erlinga Hålanda donio mnogo prednosti momčadi, Borussia Dortmund više brine o njegovoj vrijednosti. Borussia Dortmund nikada nije htjela učiniti da momčad stvarno raste, tako da Erling Håland i ideje momčadi više nisu na istom cilju.

Najgledaniji proizvodi