0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
CRISTIANO RONALDO i Lionel Messi također su obični igrači
30 Apr

CRISTIANO RONALDO i Lionel Messi također su obični igrači

Era CRISTIANA RONALDA i Lionela Messija ove sezone polako se bliži kraju, ali osobni napadi na njih još uvijek nisu pošteđeni. Najbolje godine CRISTIANA RONALDA ostale su u Real Madridu, dok su najbolje godine Lionela Messija u Barceloni. Real Madrid i Barcelona su u to vrijeme bili jako dobri, a svaki igrač u momčadi bio je savršen. Ali svi su uvijek imali nesporazum. Uspjeh tima obično pripisuju jednoj osobi. Dakle, nakon što su CRISTIANO RONALDO i Lionel Messi napustili Real Madrid i Barcelonu, njihov pad postao je najneprihvatljivija činjenica za navijače.

Snagu tima uvijek čini sposobnost 11 igrača, a tko im nedostaje može imati odstupanja. Iako mnoge golove postižu napadači, to je posao svakog člana momčadi. Svaki igrač koji nosi isti dresovi za nogomet ima drugačiji zadatak, pa ljudi često konačan uspjeh pripisuju napadaču ili veznjaku.

Uspjeh Real Madrida i Barcelone te godine bio je sjajan rekord za svakog igrača da bude u svom najboljem izdanju. CRISTIANO RONALDO i Lionel Messi su samo odlični napadači u momčadi, ne mogu snagu cijele momčadi zamijeniti sposobnošću jedne osobe. Sjajni trenuci CRISTIANA RONALDA utisnuti su u Real Madrid dres, a sjajni brojevi Lionela Messija također su u Barcelona dres. Svi bi trebali prihvatiti da su CRISTIANO RONALDO i Lionel Messi samo obični igrači, njihov veliki rekord u to vrijeme bio je jer su upoznali skupinu vrlo dobrih suigrača.

Najgledaniji proizvodi