0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Čekaju da Arsenal opet pobijedi Chelsea
31 Dec

Čekaju da Arsenal opet pobijedi Chelsea

2019 je zaista grozna godina za Arsenal. Tim ne može ući u Ligu prvaka, a suočava se s jednim neuspjehom za drugim u Premier ligi. U 20. kolu Premier lige Arsenal je opet izgubio od Chelseaja. Arsenal je poražen od Chelseaja iako je bio ispred gola. Navijači Arsenala razočarani su gledati svoje dresovi za nogomet. Još se ne usuđuju nadati novom treneru. Uostalom, nije moguće reorganizirati tim u kratkom vremenu.

I Chelsea i Arsenal suočavaju se s novim početkom u posljednje dvije godine. Dosadašnja sjajna dostignuća ne mogu predstavljati snagu. Rekord Chelseaja također je win-win, ne baš stabilno stanje. Arsenal je bio pasivan u drugoj polovici ove godine. Nije lako pobijediti u igri. U početku je Arsenal dres bio odredište iz snova mnogih igrača, ali sada njemu nisu omiljeni svi.

Deset godina je postiglo velike uspjehe u Chelseaju, a deset godina u Arsenalu, tako da se uspjeh momčadi formira trkom između igrača i trenera. Trenutak uspjeha je trenutak kada trener postiže grupu najboljih igrača i momčad s najtajnijom suradnjom. Trener J ü rgen klopp Liverpoola pažljivo je podučavao Liverpool 5 godina, tako da treba vremena da se momčad podigne.

Najgledaniji proizvodi