0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Čini se da sadašnjem Paris Saint-Germainu nedostaje konkurentnosti
11 Nov

Čini se da sadašnjem Paris Saint-Germainu nedostaje konkurentnosti

Ovog ljeta, potpisi igrača Paris Saint-Germaina postali su šala za sve. Lionel Messi nije dobro nastupio. U Ligue 1 dosad nije postigao gol. Sergio Ramos nije nosio Paris Saint-Germain dres da bi se pojavio u igri. Od dolaska je u stanje oporavka. Vratar Gianluigi Donnarumma se pridružio i nije u svakoj utakmici dobio početnu priliku, više je vremena proveo sjedeći na klupi čekajući priliku.

Igrači koje je Paris Saint-Germain potpisao nisu igrali učinkovito, bilo da je to problem igrača ili problem trenera. U francuskoj ligi Paris Saint-Germain je zauzeo prvo mjesto, vodeći na drugom mjestu s 10 bodova. Čini se da je Paris Saint-Germain u vodstvu, ali je momčad po broju golova i primljenih golova vrlo blizu drugom mjestu. Učinak momčadi u Ligue 1 ove sezone nije dobar. Lille OSC, koji je bio prvak prošle sezone, pao je na 12. mjesto.

Učinak Paris Saint-Germaina u Ligi prvaka vrlo je osrednji. Tim trenutno ima 2 pobjede i 2 remija. Trenutni nogometni stil Paris Saint-Germaina je poput lika trenera Mauricija Pochettina. Nema puno uspona i padova, ali publika osjeća da je momčad izgubila konkurentnost. Paris Saint-Germain ovih godina nije uspio izboriti Ligu prvaka, a najtužniji igrač možda je Neymar. Sada Neymar ima 29 godina. Ima li još vremena odjenuti dresovi za nogomet s brojem 10 i stati na vrh svoje časti? Čini se da ponovno suradnja Neymara i Lionela Messija nije napravila veliki iskorak. Gdje je ključna točka Paris Saint-Germaina?

Najgledaniji proizvodi