0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Cristiano Ronaldo pokazuje bolju sliku 2020. godine
07 Jan

Cristiano Ronaldo pokazuje bolju sliku 2020. godine

U 18. kolu Serie A u sezoni 2019-20. Juventus je pobijedio Cagliari Calcio s 4-0. Cristiano Ronaldo odigrao je izvanrednu ulogu u ovoj igri postigavši ​​tri gola i jednu asistenciju za tim. Navijači Juventusa rado podižu svoj dresovi za nogomet broj 7 i navijaju, nadajući se da će Cristiano Ronaldo moći igrati bolje u Juventusu 2020. godine.

Nakon frustriranog vremena 2019. godine, Cristiano Ronaldo sada se osjeća zrelijim i šarmantnijim. Cristiano Ronaldo i Paulo dybala sve su šutljiviji u svojoj suradnji. Ako mogu formirati duhovno prešutno razumijevanje, vjeruje se da će ove godine donijeti veću čast Juventus dres. Pet zlatnih kugli Cristiana Ronalda probilo je šest Lionela Messija, pa se Cristiano Ronaldo nada svojim osvojenim naporima ponovno osvojiti zlatnu loptu 2020. godine.

Biti jak i konkurentan je inzistiranje Cristiana Ronalda na nogometu. Upravo je zbog tog inzistiranja postigao samodisciplinarni stav prema životu. Tjelesna kondicija Cristiana Ronalda zaista je dobra. Iako ima 34 godine, i dalje je toliko aktivan i moćan u igri.

Najgledaniji proizvodi