0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Dogodio se najgori događaj Tottenhama Hotspura
04 Nov

Dogodio se najgori događaj Tottenhama Hotspura

U 11. kolu Premijer lige 2019. - Tottenham Hotspur remizirao je s 1: 1 s Evertonom. Tottenham Hotspur nije osvojio niti jednu utakmicu u novoj sezoni, s tri remija i devet poraza u 12 utakmica Premier lige. Toliko da je vanjska medijska publika dovela u pitanje Tottenham Hotspur, zbog čega se trener Tottenhama Hotspur također suočio s velikom mukom. Ali nitko nije pomislio da se dogodio još gori događaj. U igri su dva igrača koja su nosila Tottenham Hotspur dres izravno srušila drugog igrača na zemlju što je rezultiralo ozbiljnom deformacijom stopala.

Nastanak događaja također ozbiljno utječe na mentalitet igrača. U kasnijim igrama stanje igrača je očito propalo. je otpušten zbog nesreće. Njegovo raspoloženje je vrlo nestabilno, plače izravno na terenu, srce mu se srušilo. Navijači su gledali njegovu dresovi za nogomet br. 7 i polako napuštali teren. Kakve će posljedice donijeti ova igra?

Bez obzira na vrstu natjecanja, najviše straha je ozljeda. Jednom ozlijeđen, izravno će utjecati na fizičku i psihološku kvalitetu igrača, a neki ljudi će čak i odrezati vlastiti životni put. Stoga su kvaliteta i karakter igrača vrlo važni. Nadam se da će kroz ovaj događaj sportaši moći razumjeti što je pravi sportski duh.

Najgledaniji proizvodi