0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Engleska nakon 2000-ih postiže prvi gol na Svjetskom prvenstvu
22 Nov

Engleska nakon 2000-ih postiže prvi gol na Svjetskom prvenstvu

Snaga Engleske nije razočarala navijače. Napravili su veliki zaostatak u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva. Među njima petorica igrača iz Engleske postigla su prvi gol na svijetu, a njihova ukupna snaga šokirala je navijače. Harry Kane ovoga puta nije zabio u nogometni dres Engleska Svjetsko Prvenstvo 2022, ali je uspio dvije savršene asistencije. Harry Maguire i Raheem Sterling također su bili slobodni od svojih loših nastupa za klub, završivši svaki s golovima i asistencijama.

Možda nakon što je doživjela poraz na prošlom Europskom prvenstvu, Engleska je na ovom Svjetskom prvenstvu pokazala više jedinstva i snage. U prošlom Europskom kupu Bukayo Saka je pod velikim pritiskom izveo jedanaesterac. Na kraju je i promašeni jedanaesterac učinio da Engleska propusti prvenstvo. Nakon više od godinu dana treniranja, Bukayo Saka se dobro pokazao u Arsenal dres, a sada je postigao dva pogotka u jednoj utakmici na Svjetskom prvenstvu.

Engleska je stvorila prvi gol nakon Svjetskog prvenstva 2000. u igri. Jude Bellingham i Bukayo Saka odigrali su vrlo dobro. Snaga Engleske se zaista ne može podcijeniti. Čak je i Jack Grealish, koji je bio loš u Manchester Cityju, zabijao golove u reprezentaciji. Je li Iran preslab ili je Engleska stvarno jača? Svi moraju nastaviti gledati sljedeći krug utakmica između timova.

Najgledaniji proizvodi