0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Era Romana Abramoviča u Chelseaju službeno je završena
07 May

Era Romana Abramoviča u Chelseaju službeno je završena

Chelseajeva era Romana Abramoviča je završila i momčad je službeno pod novim vlasnikom. Roman Abramovich se još jednom vraća na stadion Stamford Bridge u Chelsea dres, možda i posljednji put kao šef. Roman Abramovič sjedio je na terenu i prisjetio se lijepih uspomena na ove godine i momčad, a nije se mogao suzdržati od smijeha u kutu usana. Možda je bogatom Romanu Abramoviču Chelsea, čini se, ostvario nogometni san u životu.

Roman Abramovich je u svom životu u Chelseaju osvojio nogometna priznanja. Novac mu više nije važan, pa sav novac koji ekipa dobije radije donira u dobrotvorne svrhe. Zapravo, Britanci su izbacili Romana Abramoviča iz Chelseaja, pa bi on radije davao novac ljudima u nevolji. Oni kojima je pomogao Roman Abramovič, obukli su prekrasne specijalne dresovi za nogomet i snimili video zapise kako bi ih predstavili velikom nogometnom biznismenu.

Iako je Roman Abramovič biznismen, u nogomet je uložio mnogo energije. Nitko nije mislio da će rat utjecati na sudbinu momčadi. Nakon ovog incidenta, ljudi diljem svijeta imaju novi pogled na definiciju nogometa. Chelseajeva budućnost se nastavlja i Roman Abramovič se nada da će navijači nastaviti podržavati momčad.

Najgledaniji proizvodi