0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Europa bi trebala pomno razmotriti posljedice ponovne nogometne utakmice
12 May

Europa bi trebala pomno razmotriti posljedice ponovne nogometne utakmice

Igra Premier lige ponovo je otvorena i naišla je na protivljenje mnogih ljudi. Prije je bilo protivljenje igrača i trenera. Sada se gradonačelnik Liverpoola protivi početku igre. Rekao je da bi radije da nogometni klub Liverpool nije osvojio ligaško prvenstvo nego da će više epidemije patiti od epidemije. Šteta što javnost nije obraćala pažnju na njegovu namjeru, ali inzistirala je na nošenju Liverpool dres i čekala početak igre.

Navijači nogometnog kluba Liverpool na naslov čekaju već 30 godina. Iako je pobjeda blizu, život je duži od 30 godina. Trebali bismo naučiti poštovati život i osjećaj odgovornosti za društvo. Dresovi za nogomet nasljeđuje duh kluba, pa bi zbog zdravlja navijača ekipa trebala pažljivo razmotriti hoće li ponovno pokrenuti igru.

Najveća karakteristika fanova je da se okupe da piju i razgovaraju o situaciji u igri. Jednom kada igra krene, ova vrsta društvene interakcije zasigurno će uslijediti. Bolest u Europi nije pod kontrolom. Ako zbog početka igre dođe do još jednog izbijanja epidemije, to će biti ljudi koji se guraju do ruba litice.

Najgledaniji proizvodi