0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
FC Barcelona daje izvrsnim igračima dobru priliku za izazov
05 Jan

FC Barcelona daje izvrsnim igračima dobru priliku za izazov

Iako FC Barcelona nije postigla izvanredne rezultate pod vodstvom Xavija, momčad je polako stabilizirala situaciju. FC Barcelona trenutno zauzima peto mjesto u La Ligi, a za četvrtoplasiranim Atletico Madridom zaostaje samo jedan bod. Iz perspektive postojećih igrača FC Barcelone, teže im je napraviti iskorak, tako da momčad mora angažirati druge izvanredne igrače da se pridruže u zimskim potpisima.

Ovaj crveno-plavi Barcelona dres i dalje je reprezentativan za svačiju snagu, a i dalje je favoriziran kod većine igrača. Iako je briljantna era Lionela Messija FC Barcelone završila, to je drugim izvanrednim igračima dalo priliku da stvore novu eru. FC Barcelona je sada u izvanrednom razdoblju. To je i prilika i izazov za igrače. Nitko ne može predvidjeti rezultat.

Mnogi navijači se nadaju da bi se Erling Braut Håland mogao pridružiti FC Barceloni i krenuti na novo putovanje, jer ima hrabrosti ne kompromitirati svoju sudbinu. Sudeći po igri ove sezone, Erlingu Brautu Hålandu teže je osvojiti počasti u Borussia Dortmund dres. Mora se pridružiti moćnijem timu da bi iskusio. Kojoj će se momčadi Erling Braut Håland odlučiti pridružiti 2022.? Svi se raduju konačnoj odluci ovog izvanrednog igrača.

Najgledaniji proizvodi