0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Hrvatska i Njemačka ostvarile su velike rezultate
12 Nov

Hrvatska i Njemačka ostvarile su velike rezultate

U europskom natjecanju kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska i Njemačka ostvarile su velike rezultate za pobjedu. Hrvatska je pobijedila Maltu rezultatom 7-1 i izborila drugo mjesto u skupini, u kojoj je rezultat protivnika bio rezultat autogolova. Njemačka je pobijedila Lihtenštajn rezultatom 9-0 i osvojila prvo mjesto u skupini, a njihovi bodovi bili su daleko ispred ostalih reprezentacija.

U natjecanju skupine J Njemačka i Lihtenštajn postali su oštar kontrast. Njemačka ima rekord od 8 pobjeda i 1 poraz, uz 32 gola i 3 primljena. Lihtenštajn ima 1 remi i 8 poraza, uz 2 i 32 primljena gola. Tako da pobjeda Njemačke nad Lihtenštajnom velikim rezultatom nije iznenadila publiku. Uostalom, snaga dviju momčadi je vrlo različita.

Navijači su unaprijed kupili nogometni dres Njemačka kako bi gledali utakmicu na licu mjesta, a momčad je unaprijed zaključala mjesta za napredovanje. U ovoj utakmici svih šest hrvatskih igrača zabilo je golove. Luka Modrić i dalje je vrlo zgodan u nogometni dres Hrvatska. Uvijek će predstavljati postojanost nogometnog duha reprezentacije. Možda je ovo posljednji put da je Luka Modrić sudjelovao na Svjetskom prvenstvu. Nada se savršenom završetku.

Najgledaniji proizvodi