0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Hvala svim navijačima koji pozorno gledaju utakmicu
15 Jan

Hvala svim navijačima koji pozorno gledaju utakmicu

Navijači jako vole nogomet i poštuju igrače. Bez obzira na loše vrijeme, na terenu uvijek postoje navijači koji gledaju svaku utakmicu. Inter Milan pobijedio je Cagliari Calcio sa 4: 1 u 1/8 finala Coppa Italije. Romelu Lukaku postigao je u uvodnih 21 sekundu, najbrži gol Serie A ove sezone. U sljedećem susretu Romelu Lukaku je postigao još jedan pogodak, postajući jedan od pet izvanrednih napadača u pet glavnih liga, postigavši ​​dva puta u jednoj utakmici i postižu pet puta.

Evolucija Romelu Lukakua jasno je dala do znanja da potencijal igrača ima puno veze s trenerskim timom. Na svijetu je malo sustava poput Lionela Messija koji mogu postići bez drugih. Noseći Inter Milan dres, Romelu Lukaku izgleda energičnije i snažnije, a ne bivši igrač koji je bio depresivan i frustriran. Mentalitet igrača određuje ishod igre. Koliko je snažna energija imati srce poštovati suigrače i njegovati trener.

Fudbaleri Intera izveli su momčad na višu razinu korak po korak ove sezone. U ovoj su igri čak dvije zamjene postigle golove. Pobjeda Intera uzbudila je navijače na terenu koji su mahali dresovi za nogomet kako bi proslavili momčad. Društvo navijača čini da igrači izgledaju toplije. Oni su najveća podrška i ovisnost u srcima igrača.

Najgledaniji proizvodi