0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Igrači koje je tim razvio više su u skladu sa sustavom
31 Oct

Igrači koje je tim razvio više su u skladu sa sustavom

U četvrtom kolu engleskog Liga kupa 2019.-2020. Manchester City je kod kuće eliminirao Southampton 3-1. Iako je Southampton izgubio u igri, momčad se odlično snašla u drugom poluvremenu, postigavši ​​gol protiv jakog protivnika poput Manchester Cityja. Southampton je zaustavio utrku u ovoj utakmici, a Manchester City je napredovao do sljedeće runde.

Zbog napete sezone Manchester Citya ove godine, mnogi ključni igrači su iscrpljeni. Radi tijela glavnih igrača, trener usvaja strategiju novih igrača. U ovoj igri trener je poslao tri nova igrača na igru, prvi je da im pruži praktičnu obuku, drugi je da treniraju sljedeće generacije nasljednika za tim. Pep Guardiola spreman je novim igračima pružiti određeno iskustvo za isprobavanje u određenom meču. Nogometnim klubovima trebaju napori generacija igrača, pa je vrlo važno njegovati novu generaciju igrača. Mnogi treneri ne žele trenirati nove igrače, već odlučuju kupiti dobre. No igraču kao što je to potrebno puno novca i ne mora nužno odgovarati timski sustav.

Nakon utakmice, Sergio Ag ü ero srećom je potapšao prljavštinu na svom dresovi za nogomet. U ovoj je utakmici postigao dva pogotka za momčad, a još je više bio uzbuđen kada je vidio izvrsne performanse novih igrača u ovoj utakmici. Iako novi igrači nisu postigli gol u igri, njihov duh hrabre borbe na terenu je vrlo dobar. Pep Guardiola hvali odlične performanse novih igrača od utakmice. Igrači koje uzgaja njegova ekipa vjerniji su i možda će biti spremni nositi Manchester City dres do kraja života.

Najgledaniji proizvodi