0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Inter Milan nije uspio u prvom meču polufinala Coppa Italia
14 Feb

Inter Milan nije uspio u prvom meču polufinala Coppa Italia

Inter Milan, samo pun radosne pobjede, opet je izgubio od 0-1 od Napolija. Inter Milan se zimi pridružio Christianu Eriksenu, ali uglavnom je sjedio na klupi u svom dresovi za nogomet. Nakon nekoliko uzastopnih starta, fizička sprema Romelu Lukakua očito je pala, ali publika ne razumije zašto trener Antonio Conte inzistira na tome da ga pusti da igra.

Protiv AC Milana, Romelu Lukaku je skinuo Inter Milan dres i podigao ga. U očima publike postao je heroj. U meču protiv Napolija, publika ga je smatrala faktorom neuspjeha. Romelu Lukaku je propustio priliku iz blizine drugog poluvremena, ali tko može biti siguran da će drugi igrači moći uspješno pucati.

Inter Milan izgubio je kod kuće u prvom meču polufinala Coppa Italia. Kakvu će taktiku koristiti trener Antonio Conte u slučaju teške situacije da dođe do finala? Hoće li Alexis s nchez igrati svoju ulogu u Interu? Inače će se za nekoliko mjeseci vratiti u Manchester United. Ako u Inter Milanu bude imao dobre rezultate, favorizirat će ga više momčadi.

Najgledaniji proizvodi