0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Inzistirajte na čuvanju vrata u mom srcu
28 Oct

Inzistirajte na čuvanju vrata u mom srcu

U 10. kolu Premier lige Liverpool je kod kuće savladao Tottenham 2: 1. Manje od minute prije početka utakmice, Harry Kane iz Tottenhama probio je Liverpoonovu obranu i postigao pogodak. Opuštena scena iznenada je postala napeta, a igrači Liverpoola kolektivno su igrali kako bi se nosili sa igrom. Igrači Liverpoola koji su ujedinjeni duhom različiti su. U posljednjoj igri Tottenham Hotspur nikada nije postigao pogodak u sljedećoj igri.

U ovoj je igri 29-godišnji Jordan Henderson u Liverpool dres postigao svoj prvi pogodak na stadionu Anfield u 1414 dana. Ovaj gol je također donio neriješeni Liverpool i Tottenham. Koja je snaga ostalih igrača Tottenhama Hotspura? Svi još uvijek ne znaju, jer zbog događaja se igrači Tottenhama Hotspur ne mogu ujediniti. "Bez obzira na to što su drugi, moram držati posljednja vrata tima." To se odražava na golmana Tottenhama Hotspura Paula Gazzaniga. Ako nema jakog čuvara vratara, vjerujem da će Tottenham Hotspur izgubiti još više. Igrači Liverpoola hrabro su napali gol Tottenhama Hotspura, pokušavajući ponovo i ponovo postići gol. Kako bi zaštitio misiju i odgovornost vratovog dresovi za nogomet, Paulo Gazzaniga pokušao je tijelom iznova i iznova blokirati napad.

Nesreća tjera ljude da rastu i mogu također vidjeti pravu snagu igrača. Iako se ne može svaki igrač susresti s dobrim trenerima i momčadima, sve dok imaju nepokolebljivo početno srce, vjerujem da se svi napori isplaćuju. Čak i ako je Bog zaboravio organizirati dobru priliku za njih, a oni samo trebaju mirnoću pobijediti.

Najgledaniji proizvodi