0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Izvanredna izvedba Liverpoolove skupine mladih igrača u 20-ima
01 Feb

Izvanredna izvedba Liverpoolove skupine mladih igrača u 20-ima

Pod pažljivim treningom Jürgena Kloppa, mladi igrači obučeni Liverpoolovim omladinskim treninzima također pokazuju svoje talente. Jürgen Klopp je dobar u njegovanju izvanrednih braniča, tako da Liverpool posljednjih godina nije trošio puno novca za regrutiranje igrača na ovoj poziciji. Nakon što je Trenta Alexander-Arnolda pet godina trenirao Jürgen Klopp, sada je obukao Liverpool dres i postao dokapetan. Oformljena je nova skupina Liverpoolovih braniča, što momčadi daje još veću prednost u obrani.

U nedavnoj utakmici protiv Liverpoola, Conor Bradley, koji je nosio dresovi za nogomet broj 84, impresionirao je ljude. U utakmici između Liverpoola i Chelseaja 20-godišnji Conor Bradley zabio je svoj prvi gol u Premier ligi, a čak je i asistirao svojim suigračima za postizanje efektnih golova. 20 je tako divna dob. Snaga ovih mladih igrača bit će neograničena u budućnosti. Ovo bi također moglo biti posljednje nasljeđe Jürgena Kloppa za Liverpool.

Conor Bradley je sudjelovao u pet Liverpoolovih golova u posljednje četiri utakmice. Jürgen Klopp je pred napuštanjem Liverpoola, a najviše mu je možda žao što nije napustio momčad s vrhunskim napadačima. Među vratarima, braničima i veznjacima, Jürgen Klopp je odgojio sljedeću generaciju mladih igrača. Što se tiče napadačke pozicije, snaga Darwina Núñeza nikad nije bila stabilna, a Diogo Jota ima 27 godina.

Najgledaniji proizvodi