0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
James Rodríguez prisjeća se vremena u Real Madridu
24 Sep

James Rodríguez prisjeća se vremena u Real Madridu

Kad je Carlo Ancelotti napustio Everton, James Rodríguez je prolio tužne suze. James Rodríguez ponovno se osjetio napuštenim jer više nije mogao pratiti trenera natrag u Real Madrid. Kad je James Rodríguez bio voljan smanjiti plaću kako bi se pridružio Evertonu za Carla Ancelottija, vratio mu se osjećaj da ga trener ovdje cijeni, ali sada momčad i trener ponovno ne cijene njegovu snagu. 30-godišnji James Rodríguez pun je tuge. Zbog dugogodišnjeg iskustva postupno je izgubio entuzijazam za nogomet.

Najsretnije vrijeme Jamesa Rodrígueza ostalo je u Futebol Clube do Porto, gdje je svima dopustio da vide njegovu najbolju stranu. Nakon što je Carlo Ancelotti napustio Everton, James Rodríguez je ozbiljno razmišljao o svojoj budućnosti. James Rodríguez konačno je odlučio skinuti Everton dres i otići. Nije mogao osjetiti nogometni duh kolektivne organizacije i vrijednog rada u ovom timu. James Rodríguez prisjetio se dvije godine nošenja FC Bayern München dres. Osjetio je jedinstvo nogometne snage u toj momčadi, ali bila je šteta što na kraju nije mogao ostati tamo.

Iskustvo Real Madrida zadalo je Jamesu Rodríguezu najveći udarac, ali nije mogao igrati tijekom svojih najljepših godina. Nakon što je James Rodríguez iskusio La Ligu, Premier ligu, Bundesligu i druge lige, ovaj put nije birao koja će momčad dokazati svoju snagu, već se pridružio Al-Rayyan SC-u. James Rodríguez često je gledao Real Madrid dres broj 10 koji je visio u sobi, ali je u mislima izgubio svoje konačno postignuće za tim iz snova.

Najgledaniji proizvodi