0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Jedinstveni utjecaj igrača Real Madrida
05 Nov

Jedinstveni utjecaj igrača Real Madrida

Od sadašnjih mladih igrača, uz Erlinga Haalanda i Kyliana Mbappéa, ove je sezone iznjedrio još boljeg Federica Valverdea. Nakon ovih utakmica Real Madrida, svi moraju početi obraćati pozornost na dinamiku Federica Valverdea, on je stvarno iznenadio mnoge navijače. Federico Valverde postigao je osam golova ove sezone, od čega pet izvan kaznenog prostora. Dalekometni golovi Federica Valverdea savršeni su, a on je uspješno nadmašio Messijeva 4 i postao dalekometni kralj pet glavnih liga.

Real Madrid stvorio je novu generaciju sjajnih igrača koji se odlično snalaze u svakoj ulozi. Federico Valverde je vezni igrač i desno krilo, njegov učinak, obrana i fizičke sposobnosti su u dobroj formi. Federico Valverde cijeni priliku da po drugi put obuče Real Madrid dres i ne želi ponovno proći kroz posudbe bez mogućnosti.

Federico Valverde je oduševljen što je upoznao ove mentore i suigrače koji uvijek otkrivaju nove nogometne vještine kada treniraju zajedno. Federico Valverde se može osjećati kao da je puno naučio o životu od svojih suigrača, čak i kada skinu dresovi za nogomet i krenu svojim svakodnevnim životom. Možda okolina ne može odrediti rast igrača, ali će svakako utjecati na njegovu kogniciju u procesu rasta.

Najgledaniji proizvodi