0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Još je jedna sezona rastanka
18 Dec

Još je jedna sezona rastanka

29-godišnji Christian Eriksen već je prije vremena mirno raskinuo ugovor s Interom iz Milana. Shvaća da njegovo tijelo možda više neće moći sudjelovati u igri. Christian Eriksen je tužno skinuo Inter Milan dres i oprostio se od suigrača. Ne mogu se više natjecati na istom polju. U samo godinu dana od dolaska u Inter Milan, Christian Eriksen iskusio je previše ljudskih odnosa, ali je na sreću osvojio prvo prvoligaško prvenstvo u životu.

Christian Eriksen je tri godine nosio AFC Ajax dres, kada je bio najsretniji trenutak u mladosti. Nakon što je Christian Eriksen osvojio prvenstvo Eredivisie 2012-13 i ostvario tri uzastopne hegemonije, odlučio je doći u Premier ligu s najvećom konkurencijom u nogometu. Christian Eriksen konačno je odlučio obući Tottenham Hotspur dres. Svojih 7 godina posvetio je ovom timu. Kako je Tottenham Hotspur odbacio poziciju Mauricija Pochettina, Christian Eriksen se osjećao neviđeno zbunjeno u momčadi i na kraju je odlučio otići.

Ovogodišnje natjecanje Europskog kupa napravilo je veliku promjenu u karijeri Christiana Eriksena. Tijekom utakmice doživio je iznenadni zastoj srca i na kraju je podvrgnut operaciji implantacije srčanog defibrilatora. Budući da nakon ovakve operacije još uvijek postoji veliki rizik za srce, Christian Eriksen se morao suočiti s testom stvarnosti. Inter milanski izuzetno poštuje odluku Christiana Eriksena, a momčad će mu održati i oproštaj u prvoj utakmici na domaćem terenu 2022. godine.

Najgledaniji proizvodi