0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Jude Bellingham osvaja prvi naslov u karijeri s Real Madridom
15 Jan

Jude Bellingham osvaja prvi naslov u karijeri s Real Madridom

Završeno je finale Španjolskog superkupa, a Real Madrid je svladao FC Barcelonu 4-1. Nakon utakmice, Jude Bellingham je ažurirao svoje društvene mreže i napisao: Kako bi proslavio osvajanje svog prvog trofeja s Real Madridom, i to u najvećem klubu na svijetu, osjećao je da je sve dobro posloženo. Ovo je prvi šampionski trofej koji je Jude Bellingham osvojio otkad je pola godine nosio Real Madrid dres, i jako je uzbuđen.

Jude Bellingham u karijeri nije osvojio nijednu titulu prvaka, pa je, kada se prvi put susreo s trofejem prvaka, bio toliko uzbuđen da su mu umalo potekle suze. Prošle sezone, Jude Bellingham nosio je Borussia Dortmund dres za posljednje kolo Bundeslige. Prvobitno je Jude Bellingham bio psihički spreman prihvatiti prvu titulu prvaka u životu, no na kraju su to prihvatili neodlučenim rezultatom i samo prepustili prvenstvo Bayernu Münchenu. Tada je Jude Bellingham bio neizrecivo tužan, a nije se usudio ni suze pustiti. Nakon napornog rada jednu sezonu, moj san se srušio u zadnji tren.

Ta utakmica također je učvrstila ideju Judea Bellinghama o odlasku. Znao je da ovdje ne može postići previše golova. Sada se Jude Bellingham upravo pridružio Real Madridu na pola godine i osvojio je svoju prvu titulu prvaka. Jude Bellingham je vrlo zahvalan što se pridružio Real Madridu i duboko osjeća važnost snage među suigračima. Nakon što je Jude Bellingham poveo na asistenciju Viníciusa Júniora i postigao pogodak u 7. minuti utakmice, u tom je trenutku bio još sigurniji da snaga njegovih suigrača određuje i njegovu snagu.

Najgledaniji proizvodi