0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Juventus je napredovao do nokauta u Ligi prvaka
07 Nov

Juventus je napredovao do nokauta u Ligi prvaka

Četvrti krug grupne Lige prvaka 2019. godine, nakon ovog kruga natjecanja, neke momčadi izravno će napredovati do nokauta Lige prvaka. Juventus je u gostima s 2: 1 pobijedio FC lokomotivu Moskvu, a Juventus je također napredovao u prvih 16 u dva kola. Neke zanimljive stvari dogodile su se u ovoj utakmici, Cristiano Ronaldo nije igrao sam gol-gola, a nadovezao ga je Lhasa. Cristiano Ronaldo zamijenio ga je trener, zbog čega je manje vjerovatno postigao pogodak.

Cristiano Ronaldo je uvijek pridavao veliku važnost ovoj igri. FC lokomotiva Moskva je tim koji još nije probio cilj. Nada se da će ova igra postići golove i postaviti novi rekord za njega. Šteta što je zaustavio pokušaj postizanja rezultata iznova i iznova. Srećom, uz pomoć svojih suigrača, postigao je pogodak za momčad. Možda je zbog hitnosti nastup Cristiana Ronalda bio malo nestrpljiv i zamijenio ga je trener. Neka Douglas Costa, koji je nosio dresovi za nogomet i sjedi na klupi, igra. Upravo njegov nastup osvaja ključni cilj tima i omogućuje momčadi da pobijedi u igri i uđe u sljedeći krug prije vremena.

Cristiano Ronaldo, iako nosi Juventus dres da se bori za tim, ponekad osjeća da ga više zanima njegova čast. Možda za Cristiana Ronalda postoji mnogo podataka kojima je potrebno više napora da bi se oborio rekord, ali ne treba ih stvarati namjerno. Postoje neke stvari do kojih vam je više stalo, ali uvijek uspije. Cristiano Ronaldo je previše uporan u tom pogledu. Baš kao i zadnji rekord od 700 golova, vaš uspjeh ne predstavlja pobjedu momčadi.

Najgledaniji proizvodi