0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Juventus je pred novim početkom
25 Sep

Juventus je pred novim početkom

Nakon pet kola Serie A 2021.-2022., Napulj ostaje u ligi kako bi održao rekord pobjede. Inter Milan i AC Milan također su se pokazali vrlo dobro, još nisu ostvarili poraz. Juventus je konačno pobijedio u 5. kolu. Njihov nastup ove sezone je doista užasan.

CRISTIANO RONALDO više nije predstavnik Juventus dres. Ponovno je obukao broj 7 Manchester United dres. Juventus se također vratio u prijašnje stanje i svi više nisu frustrirani pobjedom ili porazom CRISTIANA RONALDA. Otkad je CRISTIANO RONALDO došao u Juventus, tim ga okružuje u planiranju strategija, a tim je potpuno zanemario postojanje drugih moćnih igrača. U prošlosti se Juventus vrtio oko strategija planiranja timskih igrača, no s godinama su polako mijenjali sustav.

Juventus se mora suočiti s novim početkom, a i druge momčadi dobile su priliku pokazati svoju snagu. AC Milan i Inter Milan ponovno su porasli nakon mnogo godina, a njihovi dresovi za nogomet vratili su se u Ligu prvaka. Konkurencija u Serie A ove sezone bit će žestoka, a Roma će se plasirati u prva četiri.

Najgledaniji proizvodi