0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Juventus je u Ligi prvaka pobijedio Chelsea
30 Sep

Juventus je u Ligi prvaka pobijedio Chelsea

U Ligi prvaka ove sezone učinak Chelseaja i dalje je isti kao i prošle sezone, a snaga u grupnoj fazi nije baš izvanredna. U drugom kolu grupne faze Chelsea je izgubio od Juventusa 0-1. Igrači Chelseaja nisu se dobro snašli tijekom utakmice. Nisu uspjeli sa stopom posjeda lopte od 73,1%. Chelsea dres prošle je sezone po drugi put osvojio naslov prvaka Lige prvaka, a momčad se nada da će i ove sezone nastaviti osvajati ovu čast.

Igrači Chelseaja faulirali su 18 puta tijekom utakmice, a dobili su i tri žuta kartona od suca. Chelsea nije zabio u 16 udaraca. Što im se dogodilo u igri. Je li moguće da je učinak vratara Juventusa Wojciech Szczęsnya bio predobar? Blokirao je sve golove Chelseaja na ovoj utakmici. Trenutačni rezultat Chelseaja je 3 boda, a postignuti i primljeni 1 gol.

Juventus je pobijedio u dva kola i zauzeli su prvo mjesto u skupini sa 6 bodova. Iako je Paulo Dybala bio ozlijeđen i nije mogao nositi Juventus dres, bio je vrlo sretan što je vidio pobjedu ekipe pred televizorom. Kako će se Juventus nastaviti razvijati ove sezone i koji će igrači izbiti iz svoje potencijalne snage?

Najgledaniji proizvodi