0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Kakvu strategiju planira Antonio conte, trener Intera, planira
18 Jan

Kakvu strategiju planira Antonio conte, trener Intera, planira

Što je zimi s Milanom Inter? Zašto su svi stari igrači? Inter Milan najavio je transfer kapetana Manchester Uniteda Ashleya mladog. Također je i službeno stavio Inter Milan dres broj 15 koji će se pojavljivati ​​u medijima. Ashley mladi pridružio se Manchester Unitedu prije 17 milijuna funti, ali sada se pridružio Interu za 1,28 milijuna funti. Razlika između njih dvojice je previše da bi se znala razlika u jakosti.

Iako nismo optimistični prema starim igračima koje je trener Intera doveo, još uvijek vjerujemo u viziju Antonio Contea. Uostalom, mnogi igrači koji nisu dobri pod njegovim vodstvom postali su jako dobri, tako da mora postojati vlastita strategija da zaposli ove igrače različitih stilova. Osim Ashleyevog mladog, Antonio Conte također cijeni veteran Chelseaja Oliviera Girouda i kakve će se promjene dogoditi kada ti ljudi formiraju tim.

Igrači nakon 80-ih godina imaju talent za nogomet, tako da je njihova snaga neizmjerna. Iako Inter Milan nije isti kao oni igrači s visokim cijenama, trener ima jedinstvenu viziju pronaći još praktičnih igrača. Hoće li ovi igrači u istom dresovi za nogomet donijeti povijesnu promjenu u Inter Milanu 2020. godine?

Najgledaniji proizvodi