0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Leicester City je izjednačio 1-1 u nogometnom klubu Aston Villa
11 Jan

Leicester City je izjednačio 1-1 u nogometnom klubu Aston Villa

U drugom polufinalu Kupa sezone Engleska 2019. godine Leicester City je remizirao 1-1 s nogometnim klubom Aston Villa, a dvije momčadi morat će održati finale drugog kruga 20 dana kasnije. Fudbalski klub Aston Villa ove je sezone u ispadanju. Neočekivano, može se izvući s Leicester Cityjem, drugim mjestom u Premier ligi. Leicester City je također poslao odlične igrače za početak ove igre, ali još uvijek ne može pobijediti u igri.

Na kraju utakmice, igrači Leicester Cityja tužno su brisali znoj s lica dresovi za nogomet. Nisu trebali izgubiti od nogometnog kluba Aston Villa, ali stvarno su izgubili jedni protiv drugih. U posljednjih 15 minuta igre, igrači Leicester Cityja još su očajnički napadali protivnika pokušavajući postići još jedan gol za pobjedu u igri, ali propustili su dobru priliku. Razmislite o još jednoj utakmici u 20 dana, u kojoj će igrači svi nositi Leicester City dres ravno sa terena.

Leicester City nije bio snažan kao prije u posljednje vrijeme i nije mogao češće dolaziti do stabilne situacije. Ždrijeb kod kuće također je razočarao mnoge obožavatelje. Napokon, snaga dvije momčadi je i dalje vrlo različita, ali Leicester City nije uspio pobijediti protivnika.

Najgledaniji proizvodi