0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Liverpool je na vrhu Premier lige i još uvijek nema stabilnih rezultata
05 Jan

Liverpool je na vrhu Premier lige i još uvijek nema stabilnih rezultata

Nakon što je Liverpool 0-1 izgubio od Southamptona, snaga momčadi još je jednom bila dovedena u pitanje. U usporedbi sa stabilnim rezultatima Liverpoola prošle sezone, njihovi rezultati ove sezone prilično su različiti. Nakon ove utakmice ljestvica Premier lige ponovno se promijenila, a Manchester City uskočio je u prvu petinu.

Liverpool i dalje zadržava prvo mjesto u Premier ligi, a Manchester City ostaje njihov najmoćniji neprijatelj. Bodovna razlika između prvoligaških momčadi ove je sezone vrlo mala, a nije sigurno da će se Liverpool dres ponovno pojaviti u finalu. Liverpool je naporno radio kako bi dovršio svaku utakmicu, ali šteta je što su ozljede igrača i nemogućnost igranja postali veliki problem.

Trenutačnih deset najboljih momčadi u Premier ligi dijeli najviše 7 bodova, pa je svima teško predvidjeti konačnog pobjednika. Manchester United ponovno napreduje na drugo mjesto. Mogu li stabilizirati svoj položaj? Manchester United dres bio je doba divljenja milijuna ljudi, a momčad je iznjedrila mnoge izvanredne igrače.

Najgledaniji proizvodi