0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Liverpool je propustio konačnu pobjedu 2021
29 Dec

Liverpool je propustio konačnu pobjedu 2021

2021. godine Liverpool je u posljednjoj utakmici izgubio 0-1 od Leicester Cityja. Nisu uspjeli upotpuniti pobjedu. Prošlo je pola rasporeda Premier lige. Liverpool je trenutno drugoplasirani. Od prvoplasiranog Manchester Cityja dijele ih 6 bodova. Snaga Liverpoola je malo poboljšana ove sezone, ali momčad i dalje ima velikih problema u obrani.

U protekle dvije godine jaki branič Liverpoola je Virgil van Dijk, koji je donio stabilan učinak obrambenoj momčadi momčadi. Šteta što otkako se Virgil van Dijk prošli put oporavio od ozljede, za ponovno natjecanje uvijek nosi Liverpool dres, što ljudima uvijek daje osjećaj iscrpljenosti. U protekle dvije godine Liverpool nije napravio veliki pomak što se tiče igrača, a momčad i dalje održava izvornu seriju izvanrednih talenata. Međutim, kako je dob ovih igrača rasla, tako je i snaga momčadi značajno opala.

Ono što Manchester City svima predstavlja je stalan dotok ažuriranja snage, ali Liverpoolov konzervativni plan potpisivanja još uvijek je teško zadržati snagu. I Mohamed Salah i Sadio Mané propustili su najbolju priliku za pogodak u ovoj utakmici. Obojica su skinuli dresovi za nogomet i nakon utakmice u tišini napustili teren. 2021. je samo što nije prošla, a navijači se nadaju da će 2022. igrači Liverpoola moći ponovno obnoviti svoju energiju i krenuti.

Najgledaniji proizvodi