0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Liverpool je stav prema igri nakon pobjede
03 Jul

Liverpool je stav prema igri nakon pobjede

Iako naslov prvaka Premier lige već pripada Liverpoolu, nevjerojatno je poraziti i Manchester City rezultatom 4-0. Manchester City zaslužuje biti prvak Premier lige prošle godine, ukupna snaga tima je velika. Podsjetimo da je Manchester City ove godine propustio prvenstvo, najveći razlog je taj što se glavni igrač ozlijedio na početku utakmice i nije mogao igrati, što je rezultiralo da je rezultat povukao Liverpool.

U ovoj su igri mnogi gledatelji pomislili da Liverpool nema namjeru pobijediti, prije nego što je Manchester City osvojio igru. Međutim, više navijača smatra da Liverpool nije tako dobar kao Manchester City, jer su obje strane poslale glavne igrače u igru, a postotak posjeda Liverpoola iznosi 51,4%. Stoga Manchester City može pobijediti i više je onih koji su naporno radili da pobijede u ovoj igri.

Sada su Liverpool dres i Manchester City dres postali favoriti navijača Premier lige, oni predstavljaju naslov Crvene i Plave vojske. Nakon Liverpoolove pobjede stav prema igri razočarao je mnoge gledatelje. Iako Manchester City zna da ne može nadmašiti Liverpool, nogometni duh herojske borbe i nikad odustajanja šokirao je srca svake publike.

Najgledaniji proizvodi