0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Manchester United je na vrhu ljestvice Premier lige s 36 bodova
13 Jan

Manchester United je na vrhu ljestvice Premier lige s 36 bodova

U sezoni Premier lige 2020-21, Manchester United pobijedio je Burnley s 1: 0 na vrhu ljestvice. Ovo je prvo kolo Manchester Uniteda u Premier ligi. Nakon 17 kola momčad se plasirala na prvo mjesto s 36 bodova. Ovo je ponovno prva pozicija Manchester Uniteda nakon mnogo godina, a igrači su se sretno prigrlili. U ovoj utakmici igrači su Manchester United dres zamijenili crno-bijelima. Ovo je prvi put da je Manchester United ovih godina pokušao napraviti ovaj stil dresovi za nogomet. To pokazuje da momčad želi promijeniti nogometni duh ponovnog uspravljanja.

U ovoj igri igrači Manchester Uniteda trče na terenu poput zebri i moraju pobijediti u igri. Iako je napadač Manchester Uniteda propustio mnogo golova na utakmici, Paul Pogba hrabro je ugrabio posljednju priliku. Može li Manchester United zadržati čelnu poziciju, teško je utvrditi, uostalom, snaga među igračima je vrlo nestabilna.

Previše neočekivanih stvari dogodilo se u Premier ligi ove sezone, a ljestvica se mijenja u bilo kojem trenutku. Manchester Cityju trenutno nedostaju dvije utakmice, mogu li promijeniti konačnu situaciju? Liverpool želi ponovno osvojiti prvenstvo, a Tottenham Hotspur također se želi probiti kroz rezultate i izboriti konačnu pobjedu. Premijer liga 2021. predodređena je da bude izvanredna, a publika se raduje konačnom pobjedniku.

Najgledaniji proizvodi