0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Manchester United potpisuje Donnyja van de Beeka uz podršku publike
04 Sep

Manchester United potpisuje Donnyja van de Beeka uz podršku publike

Manchester United Nakon više od godinu dana previranja s igračima, momčad je odlučila pažljivo unovačiti svakog igrača. Prošle godine se pridružio visoko plaćeni regrutni čuvar Harry Maguire2, ali nažalost možda neće moći nedavno sudjelovati u igri zbog nekih stvari. Paul Pogba bio je zaražen epidemijom i tim je prekinuo njegov trening. Nakon niza loših događaja u Manchester Unitedu, napokon je bilo dobrih vijesti. Momčad je uspješno potpisala izvrsnog nizozemskog veznjaka Donnyja van de Beeka.

Donny van de Beek pridružio se Manchester Unitedu i navijači su ga toplo dočekali. Ekipa mu je pripremila dresovi za nogomet s brojem 34. Donny van de Beek nekada je igrao za AFC Ajax dres. Odabrao je 34 broj za spomen svojih starih suigrača. Donny van de Beek ne samo da ima dobar karakter, nego ima i bolji dosije. U 175 utakmica za Ajax iz Amsterdama postigao je 41 gol i imao 34 asistencije.

Potpis Manchester Uniteda prepoznala je publika koja vjeruje da će momčad postati stabilnija zbog Donnyja van de Beeka. Donny van de Beek sretno je odjenuo Manchester United dres. Čast mu je što se može pridružiti ovom timu. Samopouzdani osmijesi igrača Ajaxa iz Amsterdama uvijek čine ljude toplima. Oni će u novoj eri postati izvrsni nogometaši.

Najgledaniji proizvodi