0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Manchester Unitedu i dalje nedostaje timska suradnja
27 Dec

Manchester Unitedu i dalje nedostaje timska suradnja

Manchester United pobijedio je Newcastle United s 4: 1 u 19. kolu Premier lige u sezoni 2019-20. Manchester United zbog posla igrača ovog ljeta, trenutni tim su mladi igrači. Ne postoji stroga strategija za momčad, a igrači su slobodniji za igru. U situaciji u takvoj situaciji, Manchester United može pobijediti protiv običnih momčadi. No jednom kad se suoči sa snažnim neprijateljem, Manchester United suočit će se sa scenom neuspjeha.

Nova generacija igrača Manchester Uniteda brzo je porasla, a Anthony bori, Mason Greenwood i Marcus rashford svi su se pokazali. Oni predstavljaju početak mladenačke vitalnosti Manchester Uniteda, a njihovi dresovi za nogomet posebno su zasljepljujući. Mladi su osnova fizičke spremnosti, brzo trče po terenu, uopće se ne osjećaju umorno.

Paul podra izašao je iz igre nakon bolnog oporavka. Još uvijek nerado ponovno stavlja Manchester United dres. Kao zamjenu, osjetio je da je nogometnu utakmicu uzeo kao mjesto za pobudivanje svojih unutarnjih osjećaja. Iako je dobar u brzini i prolasku, među nogama ima nevidljivu prijetnju. Nogomet je zabavan. Ne koristite ga kao alat.

Najgledaniji proizvodi