0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Mentalitet francuskih igrača pogođen ozljedom
19 Nov

Mentalitet francuskih igrača pogođen ozljedom

Karim Benzema nakon 8 godina ponovno nosi nogometni dres Francuska Svjetsko Prvenstvo 2022. Kakvu će snagu pokazati? Mnogo je kontroverzi na ovom Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. Od prethodnih 25 igrača do ozljede Christophera Nkunkua, stalno stvaraju negativne vijesti. Sadašnji veznjak Eduardo Camavinga pod velikim je psihičkim pritiskom. Francuski navijači vjeruju da je namjerno ozlijedio svoje suigrače i da nije mogao igrati.

Izvanredni francuski igrači N'Golo Kanté, Paul Pogba i Mike Maignan ispali su iz Svjetskog prvenstva zbog ozljede, koja je uzela danak momčadi u cjelini. Sada kada su francuski igrači promijenili mentalitet zbog ozljeda na treningu, može li reprezentacija i dalje održavati dobro stanje? Svaki igrač koji obuče reprezentativni dresovi za nogomet ima zastrašujuću misiju i nemoguće je da se nadaju da će im suigrači biti ozlijeđeni i povući se iz igre. Stoga se tim nada da navijači neće kriviti Eduarda Camavingu, on bi trebao zadržati dobar stav da izazove sljedeću utakmicu.

Ova skupina Svjetskog prvenstva u Francuskoj ima jake Australiju i Dansku, tako da moraju više raditi kako bi se kvalificirali u sljedeći krug. Kao posljednja prvakinja Svjetskog kupa Francuska, također je pod velikim pritiskom javnosti, nadajući se da će barem u grupnoj fazi ostvariti izvrsne rezultate. Trenutačno se Karim Benzema oporavio od ozljede, a snaga napadačkih igrača je uglavnom stabilna. Najveća slabost Francuske je što su vezni igrači osrednji. Tim se nada da mladi igrači Eduardo Camavinga i Aurélien Tchouaméni mogu ostvariti izvrsne nastupe.

Najgledaniji proizvodi