0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Mentalitet igrača Tottenhama Hotspura nadvladava previše neuspjelih igara
10 Jul

Mentalitet igrača Tottenhama Hotspura nadvladava previše neuspjelih igara

Utakmica od 0-0 omogućila je publici da unaprijed predvidi da Tottenham Hotspur neće moći upisati peto mjesto u Premier ligi. Gledajući leđa igrača Tottenhama Hotspur u plavim dresovi za nogomet, publika nije mogla da se suzdrži od kratkog uspona i padova ekipe. Kako bi mogao pobijediti u igri, Harry Kane je loše postupio u igri, izgubivši tim još besmislenije.

Nakon što igra nije uspjela, igrači Tottenhama Hotspur pokazali su slabo raspoloženje. Trener José Mourinho nije imao puno toga za reći, samo je mirno stajao pokraj i razmišljao o problemu. Tottenham Hotspur ne može čak ni pobijediti AFC Bournemouth. Koliko dugo može ustrajati tim? Kad se igra opet pokrenula, Tottenham Hotspur uvijek je gubio igru, a igrači nisu inzistirali na treningu tijekom ispada kako bi postali jači.

Igrač je skinuo Tottenham Hotspur dres i mirno sjedio u svlačionici, ne razgovarajući. Iako trener ništa nije rekao, svi su to znali. Mentalitet igrača Tottenhama Hotspura poražen je od previše neuspjelih igara. Ne znaju kako promijeniti trenutnu situaciju u timu. Od prošlogodišnjeg osvajača Lige prvaka pa sve do čak pet najboljih u Premier ligi ne može ući, promjene Tottenhama Hotspura prevelike su.

Najgledaniji proizvodi