0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Mohamed Salah cijelo vrijeme drži svoju tjelesnu energiju kako bi postigao sjaj na terenu
27 Apr

Mohamed Salah cijelo vrijeme drži svoju tjelesnu energiju kako bi postigao sjaj na terenu

Iza svakog uspješnog igrača stoji puno truda. Uspjeh nije vrijeme kad tu igru ​​vidimo na terenu. Iako je važno upoznati trenera koji ga cijeni, važnije je da pokušava biti strog prema sebi. Mohamed Salah u početku se upoznao sa priznanjem J ü rgen klopp-a da se bori za Liverpool dres. Uspjeh Mohameda Salaha mnogi pripisuju treniranju, ali tko vidi trud koji stoji iza njega.

Mohamed Salah zamijenio je Chelseaja i ključnog igrača nogometnog kluba Liverpool. Svi znaju da je nogometašu iz Indije teško biti slavan, pa je Mohamed Salah vrlo zahvalan na prilici koju mu je pružio trener nogometnog kluba Liverpool. Mohamed Salah nije igrač s dobrim talentom, pa se nikada ne usuđuje zanemariti svoje tijelo i nastaviti vježbati.

Nogometni dres M.Salah postao je kolekcija za mnoge nadahnuće mlade obožavatelje. Oni koriste dresovi za nogomet kako bi ih podsjetili da je uspjeh rezultat vremena i truda. Mogućnosti su važne, ali se na njih također mora pripremiti. Uspjeh može biti privremen ili trajan. Ako želite trajni uspjeh, morate platiti više nego prije.

Najgledaniji proizvodi