0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Može li AC Milan oboriti rekord Juventusa i postati prvak Serie A?
22 Dec

Može li AC Milan oboriti rekord Juventusa i postati prvak Serie A?

Završeno je 13. kolo Serie A, a ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN zauzima prvo mjesto s očitom prednošću. Juventus i Inter iz Milana brzo su sustigli bodove ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN, američki Sassuolo Calcio napokon nije uspio zadržati prva četiri mjesta. Napulj je izgubio dvije uzastopne utakmice, a momčad je zaostala na petom mjestu. Mnoge momčadi u Serie A ove su sezone vrlo konkurentne, a koji će dresovi za nogomet ostati u finalnoj utakmici.

Juventus je svladao Parmu s 4: 0, a CRISTIANO RONALDO postigao je dva pogotka. CRISTIANO RONALDO je još jednom na vrhu liste strijelaca Serie A i vrlo je sretan što nastavlja igrati za Juventus dres. Nakon desetak krugova natjecanja, Juventus se polako plasirao u najbolju četvorku, a ove sezone suočit će se s većim izazovima. Inter Milano izgubio je kvalifikacije za UEFA Ligu prvaka, momčad može samo izaći na kraj za Serie A. Inter Milano je uvijek osjećao da publika nije stabilna, što je kritičnija situacija, to će gore pokazati.

Ove sezone ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN čvrsto je na vrhu popisa, a momčad nije izgubila utakmicu. ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN oslanjao se na Zlatana Ibrahimovića da ga odvede do danas. Ekipa igra vrlo stabilno, ali publika uvijek osjeća da nešto nedostaje. Uspon ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN čini mnoge navijače Serie A vrlo uzbuđenim. Dugo godina nisu gledali utakmicu s očekivanjima. Navijači su se od tinejdžera promijenili u sredovječnu osobu. Nadaju se da obitelj može zajedno nositi AC Milan dres da proslavi povratak pobjede.

Najgledaniji proizvodi