0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Može li Juventus zadržati prvo mjesto u Seriji A nakon što je izgubio snagu
24 Jul

Može li Juventus zadržati prvo mjesto u Seriji A nakon što je izgubio snagu

Tri najbolje momčadi u Serie A bore se za postizanje rezultata, a bodovi između njihovih momčadi nisu mnogo drugačiji. Juventus je bio na prvom mjestu, a nakon 35 odigranih kola momčad je zauzela 6 bodova od drugog. Juventus je izgubio 1-2 u gostima protiv Udinesea, što je još jednom spriječilo momčad da unaprijed zaključa naslov Serie A.

Matthijs de Ligt pridružio se Juventusu gotovo godinu dana. Od početka nepodobnog sustava, sada je postao izvrstan igrač u momčadi. Iako su mnogi gledatelji prije dovodili u pitanje sposobnost Matthijsa de Ligta, on je i dalje odlučno igrao za Juventus dres. Nakon godinu dana iskustva, Matthijs de Ligt dokazao je publici da je dostojan časti za dresovi za nogomet.

Matthijs de Ligt postigao je prvi pogodak i postigao je bod momčadi. No dobar početak nije donio radost pobjede, Juventus je odigrao lošu utakmicu. Mnogi gledatelji sada prijavljuju Juventusove taktike. Misle da Maurizio Sarri stvarno ne zna kako iskoristiti prednosti igrača? Ili je jednostavno uništio Juventus.

Najgledaniji proizvodi