0
dss 0
0 0.00€
Vaša košarica je prazna!
Najveću nadu igrači daju Antoniju Conteu
23 Nov

Najveću nadu igrači daju Antoniju Conteu

Ako promjena trenera momčadi može potaknuti rast običnih igrača, onda je on stvarno moćan. Otkako je Antonio Conte preuzeo Tottenham Hotspur, stil momčadi se dosta promijenio. Antonio Conte je prvo riješio obrambeni problem Tottenham Hotspura koji je također dugogodišnji nedostatak momčadi. Ako momčad ne može dobro u obrani, onda koliko god napadač bio dobar, to neće pomoći.

U ovom kolu Tottenham Hotspur je pobijedio Leeds United rezultatom 2-1, a pogodak su zabila dva vezna braniča momčadi. Promjena trenera momčadi predstavlja dolazak nove ere. Nakon što je Antonio Conte trenirao Tottenham Hotspur, ovi mladi igrači ponovno su korišteni. Prije toga, Pierre-Emile Højbjerg je četiri godine nosio FC Bayern München dres, a Sergio Reguilón pet godina nosio je Real Madrid dres, ali ih je tim teško ponovno upotrijebiti tijekom svog vremena. U 2020. Pierre-Emile Højbjerg i Sergio Reguilón su jedan za drugim obuvali Tottenham Hotspur dres. Nadaju se da će dobiti svoje početne pozicije u ovoj obnovljenoj momčadi.

Antonio Conte pridaje veliku važnost igračima koji su izašli s omladinskog treninga slavne momčadi. Vjeruje da sposobnosti ovih igrača neće biti previše loše. Godine Pierre-Emilea Højbjerga i Sergia Reguilóna najbolje su vrijeme za mlade, a Antonio Conte se nada da će ove igrače trenirati kako bi postali najjača podrška momčadi. Mnogi igrači znaju da Antonio Conte ima čaroban trenerski plan i vjeruju da ovaj trener može igrače učiniti boljim.

Najgledaniji proizvodi